Ella&Me A Storytelling Fitzgerald Jazz Concert

Dream a little Dream of me…. 

 

Lief Publiek,

Het afgelopen jaar heeft voor mij als zangeres enorm veel betekent. Ik kreeg de gelegenheid om naast alszijnde theatermaakster mijn Jazz hart te volgen en te werken met zeer bijzondere Jazzmusici zoals oa. Johan Clement, Hein van de Geijn, Ruud Breuls, Hans van Oosterhout, Marc van Rooij, Rob van Bavel, Pieter Bast e.a.  Door voorafgaand bij oa. de Jamsessies te kunnen experimenteren kreeg ik steeds meer het vertrouwen om het stille verlangen die ik al jaren had te verwezenlijken. Met trots nodig ik je dus uit voor mijn Jazz Concert genaamd…  Ella & Me.

“ Ooit kwam ze bij mij als kind met haar prachtige stem uit een oude vintage Philips radio en zong mijn oma mij in slaap met haar songs. En als puber draaide ik stiekem reeds langspeelplaten van mijn heldin en jazzlegende 

Ella Fitzgerald. 

Nu zing ik haar liedjes en zie ik door de tijd heen het verhaal van Ella & Me en kan ik het niet ontkennen, Ella Fitzgerald heeft mij van kinds af aan geïnspireerd. Dit niet alleen met haar stem maar ook haar totale performance.  En als Artiest hou ik van uitdagingen dus       At Last….onder begeleiding van de volgende enthousiaste Jazzmusici  

Co Vergouwen op Piano – Marc van Rooij op Bas – Pieter Bast Drums – Tom Punt op Gitaar.

Wanneer: Zondag 24 november 2019

Aanvang: 15.00hr

Locatie : Parrotia Theaterzaal te Roosendaal       

Concertkaartje PP:  €15,-  

                                                                                                                                                                                                                                                             LET OP er zijn maar een beperkt aantal zitplaatsen

Het concert zal tevens worden geregistreerd t.b.v een mini live album zoals Jazz Record label VERVE Records geregeld deed bij optredesn van Ella Fitzgerald. Deze registratie waar jullie onderdeel van zijn kan je ook direct bestellen en word deze later uitgeleverd.                          Ik kijk uit naar het concert en jullie komst! Waar je mij mee kan helpen? Door een kaartje te reserveren via FIKKET maar ook om het concert Ella&Me te promoten via mond op mond in je eigen Jazz liefhebbende kring.

Op Facebook vind je het evenement en kan je deze delen of een reactie achterlaten.

Dus  zet Ella & Me  in je agenda, ik kijk uit naar jullie komst.                                                                                                                                          Veel liefs en tot  24 november… . 

Ismene x