Ella&Me A Storytelling Fitzgerald Jazz Concert

Dream a little Dream of me…. 

Lief Publiek,

Het afgelopen jaar heeft voor mij als zangeres enorm veel betekent. Ik kreeg de gelegenheid om naast allround theatermaakster mijn Jazz hart te volgen en te werken met zeer bijzondere Jazzmusici zoals  Johan Clement, Hein van de Geijn, Ruud Breuls, Hans van Oosterhout, Marc van Rooij, Rob van Bavel, Pieter Bast e.a.  Door voorafgaand bij oa. de Jamsessies te kunnen experimenteren kreeg ik steeds meer het vertrouwen om het stille verlangen die ik al jaren had te verwezenlijken. Met trots nodig ik je dus uit voor mijn Jazz Concert genaamd…  

Ella&Me

Ismène ; “ Ooit kwam ze bij mij als kind met haar prachtige stem uit een oude vintage Philips radio en zong mijn oma mij in slaap met haar songs. En als puber draaide ik stiekem reeds langspeelplaten van mijn heldin en jazzlegende…

Ella Fitzgerald

At Last….onder begeleiding van de volgende enthousiaste Jazzmusici:

Piano Co Vergouwen

Bas Marc van Rooij

Drums Pieter Bast

Gitaar Tom Punt

Wanneer: Zondag 24 november 2019  Aanvang: 15.00hr Locatie: Parrotia Theaterzaal te Roosendaal

De kaartverkoop is reeds officieel gestart maar LET OP, er zijn maar een beperkt aantal zitplaatsen.

Klik HIER voor Kaartreservering.  

 Facebook Eventpagina Klik HIER

Het concert zal tevens worden geregistreerd t.b.v. een mini live album zoals Jazz Record label VERVE Records geregeld deed bij optredens van  Ella Fitzgerald. Deze registratie waar jullie onderdeel van zijn kan je ook direct bestellen en word deze later uitgeleverd. Ik kijk uit naar het concert en jullie komst! Waar je mij mee kan helpen? Door een kaartje te reserveren maar ook om het concert Ella&Me te promoten via mond op mond in je eigen Jazz liefhebbende kring.

Op Facebook vind je het evenement en kan je deze delen of een reactie achterlaten.

Dus zet Ella&Me in je agenda, ik kijk uit naar jullie komst en zeg… tot  24 november….

With Love for Jazz & Ella

Ismène x